2010-03-10 10:25:26• hírek • Póti Orsolya

Egy szemműtétre váró gyereknek gyűjtenek

Március 13-án a „Te Klubod" kezdeményezés karitatív táncversenyt szervez, egy szembetegséggel született kislány operációjának támogatása céljából.

A „Te Klubod" célja, hogy különböző rendezvények által társadalmi problémákkal küszködő személyeken, illetve beteg gyerekeken segítsen. A klub által szervezett rendezvényeken alkalom adódik adományt adni olyan embereknek, akik igazán rászorulnak a segítségre. A „Te Klubod" 2009 novemberében létesült, és azóta már több alkalommal is sor került a karitatív rendezvények megszervezésére.

Most egy súlyos szemészeti betegséggel küszködő kislányt, Tyira Sabina Jennifert fogja támogatni a szervezet. A kislány már 2008-ban, Párizsban túlesett egy komoly beavatkozáson, de fiatal kora miatt komplikációk léptek fel, ezért még idén márciusban egy újabb műtétre fog sor kerülni, amelynek ára körülbelül 20.000 euró. Az klub megpróbál annyit segíteni, amennyit lehetséges: remélik, hogy legalább a párizsi út és az alapvető vizsgálatok összegét át tudják majd adni.

Március 13-án, este 18 órától a Szakszervezetek Művelődési Házában szerveztek táncversenyt középiskolás diákoknak a kislány megsegítésére. A versenyt az Infinity Clubban after party követi. A belépőjegy ára 10 lej lesz, és a jegyek árából összegyűlt összeg természetesen a kislány megsegítésére szolgál. A rendezvény keretében önkéntes adományozásra is lehetőség lesz. Március 14-én  pedig sor kerül a kislány részére összegyűlt adományok átadására.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: